diumenge, 7 d’agost del 2011

Crida d’Empelt per a l’Onze de Setembre



Marxa de torxes

L’onze de Setembre és la festa nacional per excel·lència. Tots els catalans/es recordem la nostra historia i reivindiquem els nostres drets com a poble.

L’associació EMPELT va sorgir del dret a decidir en la consulta per l’autodeterminació. Entre els nostres objectius hi ha el de recollir i expressar la voluntat dels qui estan per la independència de Catalunya.  

Per aquests dos motius ens adherim a la Marxa de Torxes que es durà a terme a Vilafranca del Penedès la nit del dia 10 de setembre. Es tracta d’un acte d’àmbit nacional per a reivindicar la independència del nostre poble.

Aquesta marxa rebutja tot tipus de manipulació i d’utilització partidista. Vol ser l’expressió popular i col·lectiva de la reivindicació nacional del poble català. Per això, des d’EMPELT, fem una crida a totes les persones que hi vulguin assistir.

Alhora, anunciem que farem una ofrena floral al monument del President Lluís Companys, situat a la Rambla de la Girada. Serà el dia 10 de setembre a les 10h, de la nit.  Tot seguit, ens integrarem a la marxa de torxes que sol sortir a dos quarts d’onze de la plaça de la vila de Vilafranca.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada